Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Σαν σήμερα το 1994: Σε ρεμπετάδικο...

Στις 24 Φεβρουαρίου 1994 η εφημερίδα Απογευματινή δημοσίευσε μια φωτογραφία της Ρένας Βλαχοπούλου και του συζύγου της Γιώργου Λαφαζάνη από κάποιο ρεμπετάδικο, "γνωστό στέκι της κεντρικής Αγοράς" (όπως έγραφε η εφημερίδα--πιθανώς να επρόκειτο για τη Στοά των Αθανάτων), όπου διασκέδαζαν λίγες μέρες πριν--πιθανώς στις 22 Φεβρουαρίου, την πρώτη μέρα του Τριωδίου του 1994 ή το προηγούμενο βράδυ.

Απογευματινή, 24-2-1994

Μάλιστα, όπως ανέφερε η Απογευματινή, η Ρένα και ο σύζυγός της πήγαν εκεί μετά το τέλος της βραδινής παράστασης της Χαρτοπαίχτρας (που παιζόταν από τα Χριστούγεννα του 1993 στο θέατρο Μπροντγουέι) και γλέντησαν, μαζί με φιλικά τους πρόσωπα, μέχρι τις τρεις το πρωί. Το ρεπορτάζ ανέφερε επίσης πως οι τραγουδίστριες/-στές του ρεμπετάδικου κάλεσαν τη Ρένα στο μικρόφωνο, αλλά εκείνη προτίμησε να μην τραγουδήσει και να τους απολαύσει από το τραπέζι της, μέχρι που κάποια στιγμή σηκώθηκε να χορέψει... Άλλωστε ήταν η σειρά της να διασκεδάζει, είχε υπηρετήσει πολλά χρόνια τη θητεία της σε κέντρα της Πλάκας ή της Κυψέλης ψυχαγωγώντας το κοινό στα αποκριάτικα γλέντια του...
7 Μέρες TV, 19-3-1994


Η παρούσα ανάρτηση, όπως και όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο αυτό, είναι αποτέλεσμα προσωπικής έρευνας. Είναι υποχρεωτική η ρητή αναφορά στο ιστολόγιο, όταν χρησιμοποιείται υλικό από τις αναρτήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: