Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Σαν σήμερα το 1985: Ευχαριστίες στον ηλεκτρολόγο-κηπουρό...

Στις 13 Μαΐου 1985 η στήλη "Διαβάστε κι αυτό..." της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος δημοσίευσε την παρακάτω είδηση:

Στην Κέρκυρα έλειψε μερικές μέρες η Ρένα Βλαχοπούλου. Πήγε να ξεκουραστεί και να δει τους δικούς της και το πατρικό της σπίτι [Σημείωση του Rena Fan: μάλλον το εξοχικό της...]. Όμως, δεν ξέχασε τα πολλά λουλούδια και δεντρόφυλλα που έχει εδώ, στη βεράντα του σπιτιού της. Και ανέθεσε στον... ηλεκτρολόγο της πολυκατοικίας της να κάνει για λίγες μέρες χρέη κηπουρού. Και φυσικά όταν γύρισε δεν παρέλειψε να τον επισκεφθεί και να τον ευχαριστήσει, πάντα με το ακαταμάχητο χιούμορ της.

Ελεύθερος Τύπος, 13-5-1985 



Ρενοφανατική λεπτομέρεια: η φωτογραφία που συνόδευε την είδηση είναι του 1966, πιθανώς από την πρεμιέρα του Ραντεβού στον αέρα (η Ρένα κρατά το χέρι του Μίμη Πλέσσα που εδώ δεν... φαίνεται). Το λουλουδάτο στιγμιότυπο προέρχεται από την ταινία Της πολιτσμάνας το κάγκελο του κινηματογραφικού οργανισμού Καραγιάννης-Καρατζόπουλος (1981). Για τον "κήπο" στο μπαλκόνι της Ρένας έχουμε μιλήσει και παλιότερα...


Η παρούσα ανάρτηση, όπως και όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο αυτό, είναι αποτέλεσμα προσωπικής έρευνας. Είναι υποχρεωτική η ρητή αναφορά στο ιστολόγιο, όταν χρησιμοποιείται υλικό από τις αναρτήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: