Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Σαν σήμερα το 1998: Βγήκε σιδερένια!...

Στις 4 Μαΐου 1998 οι εφημερίδες δημοσίευσαν την ευχάριστη είδηση ότι η Ρένα Βλαχοπούλου είχε βγει την προηγούμενη μέρα από το θεραπευτήριο Υγεία. Η Ρένα είχε εισαχθεί στο θεραπευτήριο στο τέλος του Απριλίου με το επώνυμο του συζύγου της. Οι δικοί της άνθρωποι προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή τη νοσηλεία της, αλλά η είδηση διέρρευσε, και το προστατευτικό τείχος που είχε δημιουργηθεί γύρω της έδωσε τροφή για αρνητικές ειδήσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας της. Η φωτογραφία της μπήκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τα δελτία ειδήσεων, σαν... έτοιμα από καιρό, πρόβαλλαν εκτενή αφιερώματα στην καριέρα της και ζητούσαν από συναδέλφισσές/-ους της να κάνουν δηλώσεις. Τελικά, το θεραπευτήριο ενημέρωσε επίσημα δημοσιογράφους και κοινό ότι η Ρένα είχε εισαχθεί για να της γίνει παρακέντηση υγρού που της δημιουργούσε κινητικά προβλήματα. Παρότι επισήμως δεν επιτρέπονταν επισκέψεις, κοντά της βρέθηκαν για να της ευχηθούν περαστικά ο Γιάννης Δαλιανίδης, η Μάρω Κοντού, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, ο Μάκης Δελαπόρτας και η Έλντα Πανοπούλου.

"Αγάπες μου! Βγαίνω σιδερένια!" δήλωσε
η Ρένα Βλαχοπούλου, από τη θέση του συνοδηγού,
 στις/στους δημοσιογράφους, κατά την έξοδό της
από το θεραπευτήριο Υγεία

Η Ρένα πήρε εξιτήριο το πρωί της Κυριακής 3 Μαΐου. Για να αποφύγουν τις κάμερες και τα μικρόφωνα, ο σύζυγός της Γιώργος Λαφαζάνης είχε παρκάρει το αυτοκίνητο στην πίσω έξοδο του θεραπευτηρίου. Η Ρένα, φορώντας ένα κομψό χακί πανωφόρι, μπήκε στο αυτοκίνητο, και ξεκίνησαν για το σπίτι τους στη Βούλα, αλλά στη... στροφή αναγκάστηκαν να σταματήσουν και να κάνουν δηλώσεις: "Προσπαθήσαμε να σας αποφύγουμε, αλλά..." ομολόγησε ο Λαφαζάνης και η Ρένα, κάπως καταβεβλημένη αλλά κεφάτη, είπε στις κάμερες: "Αγάπες μου! Βγαίνω σιδερένια!". Οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν πώς αισθάνεται και εκείνη δήλωσε ευτυχής που γύριζε στο σπίτι της: "Υπάρχει πιο όμορφο μέρος από το σπίτι σου;". Δυστυχώς, την προηγούμενη μέρα είχε πεθάνει ξαφνικά από ανακοπή ο παλιός της συνεργάτης Βαγγέλης Σειληνός, οπότε οι δημοσιογράφοι της ζήτησαν να μιλήσει και για αυτή την απώλεια: "Πολύ λυπήθηκα για τον Βαγγελάκη μας. Δεν άντεξε η καρδούλα του..." Με τις καλύτερες ευχές όλων η Ρένα και ο Γιώργος αναχώρησαν για το σπίτι τους, όπου θα ξεκινούσαν οι προετοιμασίες για τη γιορτή της δύο μέρες μετά...



Η παρούσα ανάρτηση, όπως και όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο αυτό, είναι αποτέλεσμα προσωπικής έρευνας. Είναι υποχρεωτική η ρητή αναφορά στο ιστολόγιο, όταν χρησιμοποιείται υλικό από τις αναρτήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: