Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Σαν σήμερα το 1992: Σε εγκαίνια κομμωτηρίου...

Στις 16 Απριλίου 1992 διαβάζουμε στην εβδομαδιαία εφημερίδα Λοιπόν:
Και ποιος δεν ήταν εκεί! Στα εγκαίνια του νέου κομμωτηρίου του Σπύρου Πάσχου που είναι ο αγαπημένος των καλλιτεχνών. Η Ρένα Βλαχοπούλου, που του έδινε συμβουλές για τη διακόσμηση, η Γλυκερία, η Σοφία Αλιμπέρτη, ανανεωμένη, έδιωχνε τους φωτογράφους και τους απειλούσε με μήνυση αν φωτογράφιζαν το παιδί της, η Ηρώ Μουκίου, ο Χρήστος Δάντης, ο Κώστας Ευριπιώτης, ο Σπύρος Μισθός, η Χριστίνα Δελλή και τόσοι άλλοι που δεν χωρούσε... Εμείς του ευχόμαστε καλές δουλειές!
Λοιπόν, 16-4-1992


Φωτογραφία από εκείνα τα εγκαίνια είδαμε στο περιοδικό Και τρεις μήνες μετά! Συνοδευόταν από το ακόλουθο κειμενάκι:

Η Ρένα και ο... Σπύρος
Όταν η Ρένα Βλαχοπούλου διαλέγει κάποιον, τότε σίγουρα η επιλογή της είναι η καλύτερη δυνατή. Ο λόγος για τον κομμωτή της, τον Σπύρο Πάσχο, που--όπως λέει--"δεν τον αλλάζω με τίποτα". Το στιγμιότυπο είναι από το κομμωτήριό του, όπου τον επισκέπτεται δύο δορές την εβδομάδα.
Και, 15-7-1992

Αν θυμάμαι καλά, ο Σπύρος Πάσχος ήταν κομμωτής της Γλυκερίας και περιποιούνταν τα μαλλιά της στο καμαρίνι της στο Ρεξ, οπότε κάπως έτσι τον γνώρισε και η Ρένα (όλα αυτά φυσικά τη σεζόν 1991-92 για την οποία έχουμε μιλήσει εδώ και εδώ...).


Η παρούσα ανάρτηση, όπως και όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο αυτό, είναι αποτέλεσμα προσωπικής έρευνας. Είναι υποχρεωτική η ρητή αναφορά στο ιστολόγιο, όταν χρησιμοποιείται υλικό από τις αναρτήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: