Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Σαν σήμερα το 1995: Πού θα το σουβλίσει

Στις 18 Απριλίου 1995 ένα από τα τρία βασικά θέματα του περιοδικού Χάι, όπως φαίνεται άλλωστε και στο εξώφυλλό του, ήταν το πού θα το σουβλίσουν γνωστά ονόματα του θεάτρου και του τραγουδιού, ανάμεσά τους και η Ρένα Βλαχοπούλου (το Πάσχα εκείνη τη χρονιά έπεφτε στις 23 Απριλίου).

Φυσικά δεν προκαλούσε έκπληξη η επιλογή της Ρένας, η οποία δήλωσε στις δημοσιογράφους Γ. Μαργιώρα και Μ. Κουστένη: "Γι' άλλη μια φορά θα πάω στην Κέρκυρα, την οποία λατρεύω. Σας εύχομαι και σας Καλό Πάσχα!". 

Για την... ιστορία, ας αναφέρουμε πού πέρασαν και οι υπόλοιπες/-οι από τις ερωτηθείσες/-θέντες το Πάσχα. Η Μαρία Αλιφέρη πήγε επίσης στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Σπάρτη. Στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων παρέμειναν ο Ντίνος Ηλιόπουλος και η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Ο Κώστας Χατζηχρήστος στο σπίτι του στην Κηφισιά και ο Θύμιος Καρακατσάνης επίσης στο σπίτι του, στην Παιανία. Κάπου στο εξωτερικό η Μαρινέλλα (δεν είχε αποφασίσει πού, όταν ρωτήθηκε) και οι αδελφές Άννα και Μαρία Καλουτά στην Αίγυπτο. Ο Γιώργος Μαρίνος επίσης στην Αίγυπτο, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Για τους ίδιους λόγους η Μαίρη Χρονοπούλου στη Θεσσαλονίκη. Η Νόρα Κατσέλη στα Ζαγοροχώρια και ο Λευτέρης Πανταζής στην Ερέτρια. Τέλος, αναποφάσιστοι δήλωσαν η Νόρα Βαλσάμη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, δεν απέκλεισαν να πάνε κάπου στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα.


Η παρούσα ανάρτηση, όπως και όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο αυτό, είναι αποτέλεσμα προσωπικής έρευνας. Είναι υποχρεωτική η ρητή αναφορά στο ιστολόγιο, όταν χρησιμοποιείται υλικό από τις αναρτήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: