Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Σαν σήμερα το 1955: Στο Άλσος

Στις 17 Ιουνίου 1955 η Ρένα Βλαχοπούλου εμφανιζόταν στο αναψυκτήριο-βαριετέ Άλσος στο Πεδίον του Άρεως. Επικεφαλής του προγράμματος ήταν ο Γιώργος Οικονομίδης, ο οποίος, όπως έχουμε ξαναπεί, είχε συνδέσει το όνομά του με τον συγκεκριμένο χώρο. Ήταν η πρώτη φορά που η Ρένα εμφανιζόταν εκεί με το "τουριστικό συγκρότημα" του Οικονομίδη, στο οποίο ανήκαν επίσης σταθερά ο Γιάννης Φλερύ και η Λίντα Άλμα.



Στο πρόγραμμα του Άλσους εμφανίζονταν επίσης η Καίτη Ντένις, η Αντωνία Γιαννακοπούλου, ο Στέφανος Ξύδης, ο Βασίλης Πολυζώνης και η ορχήστρα του Σταύρου Ρουχωτά. Το συγκεκριμένο σχήμα εμφανιζόταν στο Άλσος από τις 24 Μαΐου, τρεις μέρες προτού η βασική τετράδα (Οικονομίδης-Βλαχοπούλου-Φλερύ-Άλμα) ξεκινήσει τις εμφανίσεις της και στο Χρυσό Πέταλο με την ορχήστρα του Γιάννη Κανελλίδη...



Η παρούσα ανάρτηση, όπως και όλα τα κείμενα που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο αυτό, είναι αποτέλεσμα προσωπικής έρευνας. Είναι υποχρεωτική η ρητή αναφορά στο ιστολόγιο, όταν χρησιμοποιείται υλικό από τις αναρτήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: