Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Σαν σήμερα το 1990: Χριστιάνα και Βοσκόπουλος

Στις 18 Νοεμβρίου 1990 η Απογευματινή της Κυριακής δημοσίευσε το παρακάτω φωτογραφικό στιγμιότυπο:


Η Ρένα κυριαρχεί παντού
Αποφάσισε και η Ρένα Βλαχοπούλου μετά τις κουραστικές πρόβες και την πρεμιέρα της επιθεώρησης "Ούτε Ψηλός... στον κόρφο σου" του θεάτρου "Ακροπόλ" να γλεντήσει λιγάκι. 
Έτσι πήγε να ακούσει τη φίλη της Χριστιάννα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Αλλά, αφού κάθησε για λίγο, ξαφνικά το σκηνικό του κέντρου άλλαξε, όταν η Ρένα ανέβηκε στην πίστα για να πει λίγα τραγούδια για τους θαμώνες, που την αποθέωσαν με χειροκροτήματα και λουλούδια. Και όταν πλέον κάθησε, η Χριστιάννα με τη βελούδινη φωνή της αφιέρωνε σχεδόν όλες τις επιτυχίες της, προσφέροντάς της πολλά πανεράκια με γαρδένιες.
Στη φωτογραφία η Ρένα με το σύζυγό της καθώς ακούει με προσοχή τα "σπέσιαλ" για κείνη άσματα.
Απογευματινή της Κυριακής, 18-11-1990


Το ίδιο εκείνο βράδυ της 18ης Νοεμβρίου 1990 η Ρένα Βλαχοπούλου έδωσε το "παρούσα" στον γάμο του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου με την Τζούλια Παπαδημητρίου. Η Ρένα και ο Βοσκόπουλος είχαν συνεργαστεί στο θέατρο, τον κινηματογράφο και τα νυχτερινά κέντρα στην αρχή της δεκαετίας του '60 και έτρεφαν αμοιβαία φιλικά αισθήματα. Στη δεξίωση που έδωσε το νιόπαντρο ζευγάρι μετά την τελετή στο κέντρο Ταμπού η Ρένα δεν χάλασε χατήρι στον Βοσκόπουλο και ανέβηκε στην πίστα για να τραγουδήσει μαζί του τα τραγούδια "Αναπνοή μου", "Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη" και "Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει".

Τόλης Βοσκόπουλος-Ρένα Βλαχοπούλου
Φωτογραφία από το
7 Μέρες TV

Οι κοσμικές στήλες αρκετών αθηναϊκών εφημερίδων δημοσίευσαν φωτογραφίες από τη βραδιά στις 20 Νοεμβρίου, και πολλά περιοδικά συνέχισαν να ασχολούνται με το μεγάλο αυτό κοσμικό γεγονός τις επόμενες εβδομάδες. 

Ντουέτο Βλαχοπούλου-Βοσκόπουλου υπό το βλέμμα της Ελένης Ροδά
Στο πίσω τραπέζι διακρίνονται ο Αλέκος Αλεξανδράκης και η Νόνικα Γαληνέα
Φωτογραφία από το περιοδικό 
Και

Δυο μήνες αργότερα η Ρένα μίλησε για τον Τόλη Βοσκόπουλο σε ειδικό αφιέρωμα του Mega. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τα καλά της λόγια και τις ευχές που έδωσε και πάλι για τον γάμο του. 

Φωτογραφία από τον Ελεύθερο Τύπο, 20-11-1990

Δυστυχώς όμως ο γάμος δεν είχε ευτυχή κατάληξη, αφού λίγα χρόνια μετά έληξε μάλλον επεισοδιακά, με δηλώσεις της Παπαδημητρίου στα παράθυρα των τηλεοπτικών σταθμών--δηλώσεις που έκαναν και την ίδια τη Ρένα να δυσανασχετήσει για τον τρόπο με τον οποίο επέμενε να δημοσιοποιεί λεπτομέρειες από την κοινή τους ζωή...

Φωτογραφία από τη Μεσημβρινή, 20-11-1990




Δεν υπάρχουν σχόλια: