Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

O Rena Fan άνοιξε παράρτημα στο Βερολίνο...

Όχι, δεν μετακόμισα! Ούτε άλλαξα δουλειά... Θα εξακολουθώ να κινούμαι μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αρκαδίας, αλλά φαίνεται ότι τελικά το "όνομά" μου δεν είναι τόσο σπάνιο... Ας είναι καλά οι φίλοι που πηγαίνουν διακοπές και με ενημερώνουν για τους "συγγενείς" μου...



Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε αν έχω... παραρτήματα και στη Μαδρίτη και στη Λισσαβώνα...

Αλλάζουμε θέμα: μετά από παράκληση ενός επισκέπτη του blog, ο Rena Fan έψαξε και βρήκε στο αρχείο του μια μίνι συνέντευξη της Ρένας Βλαχοπούλου στην εκπομπή Τολμώ του μουσικού παραγωγού και τραγουδιστή Πέτρου Κωλέττη (προβαλλόταν από τον ΑΝΤ-1). Είναι Νοέμβριος του 1990, η Ρένα Βλαχοπούλου στο καμαρίνι της στο θέατρο "Ακροπόλ" ετοιμάζεται για την εμφάνισή της στην επιθεώρηση Ούτε Ψηλός στον κόρφο μας...



Τη συνέντευξη διακόπτει το κουδούνι που ειδοποιεί την πρωταγωνίστρια ότι πλησιάζει η ώρα να εμφανιστεί στο "Μουσείο της Μαντάμ Βλαχό"... Το δικό μου κουδούνι χτυπάει για να επιστρέψω στο γράψιμο. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλες και όλους και να περνάτε καλά όπου κι αν βρίσκεστε! Και για όσους/ες δεν πάτε διακοπές, σας θυμίζω έναν στίχο από ένα τραγούδι που ερμήνευε η Ρένα στην ταινία Κάτι να καίει: "Θα γυρίσει κι ο τροχός..."

LEFT-HANDER's DAΥ UPDATE!! Η Παγκόσμια Ημέρα Αριστεροχειρίας γιορτάζεται σήμερα, 13 Αυγούστου, και θυμίζω ότι η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν αριστερόχειρας. Μια ακόμα απόδειξη στο παραπάνω βιντεάκι: μακιγιάρεται χρησιμοποιώντας το αριστερό της χέρι! Περισσότερα στοιχεία για την αριστεροχειρία στην περσινή σχετική ανάρτηση του Rena Fan αλλά και στην πλέον αρμόδια ιστοσελίδα του Left Handers Club. Αριστερόχειρες όλου του κόσμου... χρόνια μας πολλά!


Η Ρένα Βλαχοπούλου μακιγιάρεται χρησιμοποιώντας, φυσικά, το αριστερό της χέρι...

2 σχόλια:

Vi είπε...

Εκπληκτικό blog, εκπληκτικό post! Αυτό που μ'άρεσε στη συνέντευξη είναι ότι έγινε απο πραγματικό 'fan', έχει σημασία. Όταν ο συνεντευξιάζων το 'νιώθει', έχει πλήρως εμπεριστατωμένη άποψη, κοινώς γνωρίζει τα πάντα όπως ο συμπαθέστατος δημοσιογράφος εδώ, νομίζω το ευχαριστιέται και ο συνεντευξιαζόμενος. Ρένα φοβερή!

Ανώνυμος είπε...

Ψάχνω το τραγούδι της Ρένας "Στο μουσείο της Μαντάμ Βλαχό". Μήπως υπάρχει;