Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

Καλή χρονιά!

Τηρώντας την παράδοση του μπλογκ, ανεβάζω για άλλη μια φορά το ωραιότερο πρωτοχρονιάτικο βίντεο (φιλμ, για την ακρίβεια) που διαθέτουμε με τη μούσα μας, τη Ρένα Βλαχοπούλου. Το γνωστό στιγμιότυπο από τις Πρωτεουσιάνικες περιπέτειες που μας μεταφέρει στις 31 Δεκεμβρίου του 1955, στην ατμόσφαιρα της πρωτοχρονιάτικης Αθήνας (διαβάστε την ιστορία του εδώ).Ναι, το ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι. Και ναι, το ξέρω, ότι σε κάποιες/ους από σας που έρχεστε τακτικά εδώ έχουν λείψει οι παλιές "καλές" εποχές που αναρτούσα τεράστια κείμενα με αφιερώματα σε στιγμές της καριέρας της Ρένας αλλά και σε καλλιτέχνιδες/ες που έφυγαν από κοντά μας. Δυστυχώς η ζωή μου, όπως και οι ζωές όλων μας, είχε φέτος αρκετές ανατροπές αλλά και κάποιες σημαντικές, πολύ θετικές εξελίξεις που είχαν ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να είμαι συνεπής στις... ιστολογικές μου υποχρεώσεις. Ως New Year Resolution λοιπόν δηλώνω ότι το 2012 θα δίνω και πάλι το "παρών" όσο πιο συχνά μπορώ, για να φτάσω και να ξεπεράσω τον... παλιό καλό Rena Fan, εκπληρώνοντας τις υποσχέσεις που έχω δώσει για αφιερώματα που εκκρεμούν--πλέον--περισσότερο από έναν χρόνο και βρίσκοντας διαρκώς αφορμές για να μιλήσω για τη Ρένα Βλαχοπούλου.

Και επιτρέψτε μου να κλείσω με μια ακόμα "επανάληψη" (άλλωστε οι ευχές που δίνουμε τέτοιες μέρες και τα τα τραγούδια που ακούμε τα ίδια δεν είναι πάντα;): θα δώσω τον λόγο στη μούσα μου για να σας δώσει εκείνη τις ευχές της (μέσα από μια παλιά ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Μαστοράκη και ένα από τα ωραιότερα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα). 

Καλή χρονιά σε όλες και όλους.

4 σχόλια:

Seirios είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!
ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΝΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ,,,

ΜΕΑΓΑΠΗ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΤΟ 2012

mahler76 είπε...

η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως οπότε μην σε ενοχλεί. πολλές θερμές ευχές για ένα όσο καλύτερο γίνεται 2012.

Rena Fan είπε...

Σείριε, μια πρόκληση είναι πάντα η ζωή. Για να δούμε...
Καλή χρονιά!

mahler76, σ' αυτό βασίζομαι κι εγώ! Καλή χρονιά, φίλε!

Αθανασία είπε...

Γειάσου φίλε!έχω να'ρθω καιρό εδώ! και ήρθα τώρα,(ναί μαζί με τον νέο χρόνο κι εγώ) χιιιχιιιιχιιιχι! καλή χρονιά σου έυχομαι,καταρχήν με υγεία,ευτυχία,πολλές επαγγελματικές επιτυχίες,κι ό,τι άλλο εσύ θέλεις!! ε,καλέ μου Φάν και ποιός δ εν είδε τεράστιες αλλαγές,(αρνητικές κυρίως) μέσα στη χρονιά,που πέρασε πιο πολύ που για πολλούς ήταν η χειρότερη από πολλές απόψεις,(μέσα σ'αυτούς,και για μένα)να γίνονται στη ζωή του?? μην απολογίσε ξέρουμε,καλά ότι έχεις σοβαρούς,λόγους να μ ην είσαι πλέον,τόσο συνεπής στη μπλογκικές σου υποχρεώσεις...ε,όσο για τη Ρένα,μας ε,τα'χουμε πεί!σταθερή αξία στο χρόνο...καλή χρονιά και πάλι!χαιρετώ....