Κυριακή, 15 Ιουνίου 2008

Η πρεμιέρα της "Οδού Ονείρων" από τα επίκαιρα της εποχής...
4 σχόλια:

Θράσος είπε...

Άσχετη ερώτησις: Πότε ηχογραφήθηκε ο δίσκος της Ρένας 'Γλυκέ μου έρωτα' σε μουσική Χατζηαποστόλου;

Rena Fan είπε...

Το "Γλυκέ μου έρωτα" δεν ηχογραφήθηκε για τη δισκογραφία. Είναι ηχογράφηση που έγινε για το ΕΙΡ (μαζί με 5 ακόμα τραγούδια του Αντρέα Χατζηαποστόλου) γύρω στο 1958. Προφανώς υπήρχε στο αρχείο του συνθέτη και από εκεί πέρασε στις 33 στροφές το 1991 και αργότερα και στο ομότιτλο CD της Ρένας (το οποίο, σημειωτέον, μπορεί να δηλώνεται ως προσωπικός δίσκος της Ρένας αλλά η φωνή της ακούγεται μόνο στα 6 τραγούδια του! Στα υπόλοιπα τραγουδούν άλλες τραγουδίστριες, των οποίων το όνομα δεν αναφέρεται πουθενά...)
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Rena Fan είπε...

Έκανα ένα λαθάκι: το "Γλυκέ μου έρωτα" κυκλοφόρησε σε CD κατευθείαν. Το μπέρδεψα με το "Τι φταίω εγώ αν σ' αγαπώ" που κυκλοφόρησε το 1991 σε δίσκο 33 στροφών. Όλα τα άλλα ισχύουν!

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫